Kan fattige elske?

Prem

Prem Bahadur Tamang fra Dhadagaun viser kærlighed og glæde solvom hans landsby og hans hjem er ødelagt

Købnerkirkens præst Jan Kornholt er netop vendt hjem fra en rejse til Nepal. Formålet med rejse var bl.a. at besøge de tre organisationer og projekter som Købnerkirken og Café Julius støtter:

MCDS (Multipurpose Community Development Servise). Nepal Baptistkirkes udviklingsafdeling som har ydet en kæmpe nødhjælpsindsats efter jordskælvet i Nepal 25. april 2015.

Community Health Center Dhadagaun som er et lille sundhedscenter i landsbyen Dhadagaun ca. 35 km. fra Kathmandu.

Rise & Shine Nepal der hjælper enker og enlige kvinder som er udstødt af deres familier og netværk.

Jan Kornholt har skrevet en artikel til Købnerkirkens nye kirkeblad. Artiklen er inspireret af oplevelser på rejsen til Nepal. Spørgsmålet er om kærlighed og materiel rigdom hænger sammen. Pointen er, at de gør de ikke. Læs artiklen her…