Samtale om Købnerkirkens vision

'Under Construction' er samtale hvor du kan være med til bygge kirkens fremtid

‘Under Construction’ er samtale hvor du kan være med til bygge kirkens fremtid

Menighedsrådet indbyder til en vigtig samtale om ’Købnerkirkens vision’.

Programmet begynder med at du får en præsentation af Købnerkirkens nuværende vision som vi har arbejdet ud fra de seneste tre år:

Købnerkirken mission (hvem er vi?): ”Købnerkirken er et fællesskab af mennesker, der ønsker at følge Jesus på vejen mod Guds rige. Vi går sammen gennem den verden, Gud har skabt med Jesus som forbillede og Helligånden som vejleder!

Købnerkirkens vision (hvad vil vi?): ”Købnerkirken er en fri kirke for alle. Vi ønsker at mennesker lærer Jesus at kende og vælger at følge ham. Vi formidler Guds nærvær i uformelle og nutidige former. Derfor er Købnerkirkens fællesskab attraktiv for andre end os selv!

Menighedsrådet vil dele sine overvejelser om, hvad vores vision betyder for os. Derefter vil andre aktive medlemmer af menigheden fortælle, hvad visionen betyder for dem. Og du får også mulighed for at deltage i samtale. Vi ønsker at gøre samtalen og fællesskabet personligt og forpligtende. Det overordnede spørgsmål er derfor: Hvad betyder Købnerkirkens værdier og vision for dig, og hvilke konsekvenser har visionen i dit liv og dit engagement i Købnerkirkens fællesskab?

På baggrund af samtalen vil menighedsrådet vurdere, om der er brug for nye formuleringer.

Mødet bliver desuden startskud til efterårets valg til menighedsrådet. Fra søndag den 4. oktober er der mulighed for at foreslå kandidater til menighedsrådet. Der skal vælges to medlemmer til menighedsrådet. Silas Anhøj Soelberg og Nina Vang er på valg. Forslag skal være menighedsrådet i hænde senest søndag 18. oktober. Kan afleveres til Jan Kaas eller i kirkens postkasse ved hovedindgangen. Stemmesedler udsendes til menighedens medlemmer 1. november og valget afsluttes ved menighedsmødet søndag 15. november.

Med kærlig hilsen på menighedsrådets vegne

Silas Anhøj Soelberg
Formand for menighedsrådet