Kunsten at leve med globaliseringen

Morten Kofoed taler i Købnerkirken

Købnerkirken vil på søndag 27. september kl. 10.30 favne hele verden. Vi får besøg af Morten Kjær Kofoed der er leder af BaptistKirkens Internationale arbejde. Morten er lige kommet hjem fra en rejse til Rwanda og Burundi og kan fortælle nyt om arbejdet. Morten prædiker ved gudstjenesten og vil bagefter ca. kl. 12.30 i Café Julius fortælle om projekterne i Burundi og Rwanda.

’Kunsten at leve’ er en gudstjeneste som kendetegnes ved uformel stil, nutidig musik og et aktuelt budskab. Musikken på søndag ledes af Amager Gospelkors solister sammen med pianist Mads Holm Andersen. Husk at enhver er velkommen i Købnerkirken.

Dagens gave er til projektet ’Alfabetisering Burundi’ som gennem uddannelse i skrive- og læsefærdigheder samt regning skal fremme kvindernes stilling i samfundet, og dermed styrke hele familien. Café Julius har netop besluttet at give 3000 kr. af cafeen overskud til dette projekt.