Koncert med Gospel Generation NEXT

Gospel Generation NEXT Amager juni 2015

Gospel Generation NEXT Amager juni 2015. Glæd dig: Ved koncerten medvirker tre gange så mange sangere + band

Billetter kan købes i forslag til kun 60 kr. pr. stk. Børn 0-7 år gratis. Køb billetter her

Fredag 2. oktober kl. 19.00
kan du opleve unge synge forrygende gospel i Købnerkirken. Det er Hovedstadens tre Gospel Generation NEXT kor, der giver en fælles koncert. De tre kor holder til i Lyngby Baptistkirken, Nazaret Kirke på Østerbro og i Købnerkirken på Amager. Korene ledes af dirigenterne Nina Luna, Putri Dehn og Louise Kofoed  og pianisterne Mads Holm Andersen og Martin Nilsson. Læs mere her: www.gospelgeneration.dk.

Café Julius har åbent den 2. oktober kl. 16.00-21.00. Kom og nyd den gode kaffe og kage eller spis ‘dagens ret’ som er spaghetti med kødsovs for 50 kr. (Børn under 12 år 30 kr.)

Eventuelt overskydende billetter sælges ved indgangen kl. 18.30.