Vil du med til Nepal?

'Health Camp' 13. juni 2015 i Dhadagaun støttet af Købnerkirken

‘Health Camp’ juni i Dhadagaun støttet af Købnerkirken

Købnerkirken er involveret i flere projekter i Nepal. På søndag 13. september kl. 12.30 kan du deltage i et INFO møde i Café Julius. Her kan du høre om projekterne og om hvordan du kan være med til at støtte. Projekterne drives af Foreningen Julius. En del af overskuddet i Café Julius går til disse projekter. Mødet på søndag bliver også startskud til arbejdet for en ny Nepal projektgruppe i Foreningen Julius.

I foråret 2016 har du igen muligheden for at tage med på en rejse til Nepal. På søndag kan du hører mere om planerne for rejsen. Synes du en almindelig turistrejse er for dyr? Vil du nødigt rejse alene i et fremmedartet og fattigt land? Så rejs med gode venner og nye venner til Nepal. Mød de fantastisk venlige og gæstfrie nepalesere. Oplev en smuk og dramatisk del af verden – de højeste bjerge og de gamle kulturer. Og så kan du komme tæt på de gode projekter som vi støtter:

Rise & Shine Nepal Hjælper enker i Nepal, der ud­stødes af familien og lokalsam­fundet, fordi man tror, enken er skyld i mandens død. De fle­ste enker har børn og har ingen eksistensmulighed uden hjælp udefra. ’RS Nepal’ uddanner enkerne og hjælper dem at skaffe sig indtægt. ’RS Nepal’ tilbyder også rådgivning og fællesskab i selvhjælpsgrupper.

Community Health Center i landsbyen Dhadagaun: Lille sundhedsklinik i et bjergrigt område i Nepal med tilsammen 600 fattige husstande i flere små landsbyer. Centerets leder Prem Bahadur Tamang har ikke råd til at færdiggøre sin lægeuddannelse og arbejder frivilligt på centeret, der blev ødelagt af jordskælvet 25. april 2015. Vi støtter genopbygningen af centeret og vi vil sikre centerets drift med faste bidrag hver måned.

Vil du støtte projekterne i Nepal, så kan du Indbetale en gave på Foreningen Julius’ NEPAL konto nr. 2191 – 0719461352