GOSPEL CAFÉ med Amager Gospelkor

Forårskoncert 2015, foto: Loui Vadmand

Amager Gospelkor 2015                       foto: Loui Vadmand

Oplev gospelmusikken i sit rette element, i en kirke: Søndag 6. september kl. 16.00 i Købnerkirken er der igen Gospel café. Det er også en gudstjenesten og en fest!  Amager Gospelkor under ledelse af Nina Luna og pianist Niels Engell vil synge et udvalg af sange fra korets store repertoire – og du kan synge med på det meste. Derudover skal vi synge nutidige medrivende lovsange som fællessang. Ved en GOSPEL café kan du opleve en stemning af glæde, engagement og en forløsende frihed. Både musikken og budskabet er så stærkt, at det kan forandre dit liv.

Dagens tema er ‘VEJEN’. Jan Kornholt vil tale om livet som en vej og stille spørgsmålet: Ved du hvor du er på vej hen og ved du hvilken vej du skal gå? Kom selv og hør budskabet og få hjælp til at finde vej.

Café Julius har åbent på søndag fra kl. 14.00 til 19.00. Kom i god tid og nyd en kop kaffe/te og kage i cafeen og bagefter kan du købe din aftensmad.

Dagens gave er denne søndag til Købnerkirkens arbejde. Købnerkirken er en selvstændig frikirke uafhængig af staten og alle midler til kirkens arbejde kommer fra kirkens egne aktiviteter og som frivillige gaver fra de aktive i Købnerkirkens Fællesskab. I 2015 er Købnerkirkens budget 828.000 kr. Du kan give din gave via MobilePay eller Swipp til nr. 93 20 28 12.

En tanke om "GOSPEL CAFÉ med Amager Gospelkor"

1. Pingback: Søndag, mad og musik | Café Julius