Både klassisk og nutidigt

Louise Hjorth spiller i Købnerkirken

Velkommen til ‘KLASSISK’ gudstjeneste i Købnerkirken 30. august kl. 10.30. En gudstjeneste med sange der hører hjemme i den traditionelle salmetradition. Men alle tekster og et par af melodierne er dog skrevet indenfor de seneste år. På den måde kan en klassisk gudstjeneste også være nutidigt. Prædikenen bliver ud fra en bibeltekst, der er ca. 2000 år gammel, men budskabet er nutidigt og relevant for livet i dag. Og gudstjenesen slutter med nadverfejring.

Louise Hjorth vil spille orgel, piano og blokfløjte. Jan Kornholt vil tale om den berømte historie om ‘den barmhjertige samaritaner’. Den kendte historie har dog en overraskende pointe, der ikke handler om at hjælpe. Tværtimod handler det også om at blive hjulpet og a være parat til at blive hjulpet af dem, som jeg ikke kan lide. Kom selv og hør.

Café Julius har åbent søndag kl. 09.30-14.00. Kom tidligt og spis morgenmad eller bliv hængende bagefter og køb ‘brunch’ eller ‘lunch’ i cafeen.