Kunsten at elske og at være elsket

Svært at elske, men ikke umuligt!

Svært at elske, ja, men ikke umuligt!

Søndag 23. august kl. 10.30 i Købnerkirken kan du igen opleve den populære gudstjenesteform ‘Kunsten at leve’.
En uformel gudstjeneste med nutidig musik og et aktuelt budskab. Amager Gospelkors solister under ledelse af Mads H. Andersen spiller og synger til den fælles lovsang som består af forrygende og medrivende gospelmusik på både dansk og engelsk.

Jan Kornholt taler om ’kunsten at elske og at være elsket’. Du har hørt det så tit, at du SKAL elske. Men det er bare SÅ svært. Det kan også være vanskeligt at tage imod andres kærlighed, men det er her det gode budskab har sit grundlag: Du kan elske fordi du er elsket! Giver det mening? Kom selv og hør mere på søndag i Købnerkirken.

Kl. 12.15 kan du være med til ‘menighedsmøde’ som er Købnerkirkens øverste myndighed. Her drøftes og besluttes emner som har betydning for Købnerkirkens udvikling. Alle interesserede er velkomne og har taleret. Købnerkirkens medlemmer har stemmeret.

Café Julius i Købnerkirkens underetage har åbent kl. 9.30-14.00. Du kan komme tidligt og købe din morgenmad her eller blive bagefter og spise brunch/frokost.