Lovsang i Købnerkirken

Købnerkirkens lovsangsteam ved en gudstjeneste i foråret

Søndag 16. august kl. 10.30 er du velkommen til MUSIK-gudstjeneste i Købnerkirken. Ved gudstjenesten medvirker kirkens nye lovsangsteam under ledelse af Christina Munk Salling og Sofie Kornholt. Teamet har indstuderet en håndfuld nyere lovsange som bliver sunget som fællessang ved gudstjenesten.

Dagens prædiken handler også om musik: Jan Kornholt vil tale om den gamle præst Zakarias der bliver stum fordi han ikke tror på Guds løfter. Da han endelig får munden på gled så… synger han! Zakarias’ lovsang er en af de kendte sange i Bibelen (Læs Lukas 1,68-79)

HUSK også at Café Julius har åbent om søndagen fra kl. 9.30 til 14.00. Her kan du begynde søndagen med morgenmad/brunch eller du kan vente til efter gudstjenesten med at spise.