Barnevelsignelse i Basecamp

Basecamp i Købnerkirken om 'omsorg'

Basecamp i Købnerkirken. Emnet er ‘omsorg’

Søndag 9. august kl. 10.30 er du velkommen i Købnerkirken til en uformel gudstjeneste med et vigtigt budskab. Jan Kornholt taler om ’omsorg’ og Louise Hjorth spiller orgel, piano og blokfløjte. Ved gudstjenesten er der barnevelsignelse – vi vil bede for Elliot og hans forældre.
Og husk at der fra kl. 9.30 til 14.00 er åbent i Café Julius i Købnerkirkens underetage, hvor du kan vælge at spise din morgenmad, brunch eller frokost!

HVAD ER EN BARNEVELSIGNELSE? Det har gennem hele kirkens historie været almindeligt at forældre bærer deres nyfødte børn frem i kirkens fællesskab. Her siger familien og kirken tak til Gud for den gave som barnet er og beder om hjælp og velsignelse til barnet og til opdragelsen. En barnevelsignelse er en bøn for det nyfødte barn og familien. Købnerkirken er en baptistkirke og vi døber ikke spædbørn. Vi tror, at børnene fra fødslen af ER omsluttet af Guds omsorg og derfor ikke behøver at blive døbt for at høre til i ’Guds Rige’. I baptistkirken døber vi enhver, der efter at have hørt det kristne budskab beslutter sig for at være kristne og bekender sin tro.

HVORFOR HEDDER DET BASECAMP? ’Basecamp’ i Købnerkirken er en gudstjeneste om ’det nødvendige’ – om et vigtigt bibelsk emne. Basecamp er også det sted i 5300 m. højde hvor bjergbestigere har base når de bestiger Mount Everest. Her er man i nogle uger for at samle kræfter og forberede sig. Her opfyldes de nødvendige behov for tryghed, næring, hvile, venskab med det formål at få ladet op for at kunne nå målet. Basecamp’ i Købnerkirken er også stedet hvor dine nødvendige behov mødes. På søndag handler det om ”omsorg” – om Gud tager sig af dig og at du og jeg skal tage os af hinanden!