DOGME gudstjeneste på søndag

Søndag 2. august kl. 10.30 er der dogmegudstjeneste i Købnerkirken.

DOGME gudstjeneste betyder at alle har mulighed for at bidrage

DOGME gudstjeneste betyder at alle kan bidrage

Oprindelig er det en gudstjenesteform som i den første kristne kirke. Der står i Bibelen at ‘alle kan bidrage’:
” … derfor skal det være sådan her når I mødes: Alle kan bi­drage med et indslag… I skal bare sørge for at alt hvad der foregår, styrker menigheden.” (Paulus 1. brev til korinterne 14,26).
Der er fem regler (dogmer) som gælder ved denne type gudstjenester i Købnerkirken:

1. Der er ikke forberedt program og prædiken.
  2. Alle deltagere inviteres til at bidrage.
  3. Alle praktiske opgaver er i funktion som sædvanlig.
  4. På forhånd udpeges gudstjenesteleder og musiker.
  5. Alt hvad der foregår skal styrke menigheden!

Alle har derfor mulighed for at få direkte indflydelse gudstjenesten: Har du forslag til en sang, et digt du vil læse eller en oplevelse du vil dele eller noget vi skal bede for. Tag det med på søndag og vær frimodig til at give gudstjenesten og fællesskabet indhold. Vi mødes i Café Julius i Købnerkirkens underetage. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe/brunch i præsteboligen Lærdalsgade 5, 4.TH.