LYS

150628_lysSøndag den 28. juni kl. 10.30 har vi den sidste gudstjeneste i Købnerkirken inden tre ugers sommerferie. Vi kalder det BASECAMP, her kan du slappe af og forberede dig til hverdagens mange udfordringer, men du lærer noget om et vigtigt emne i Bibelen. Emnet på søndag er ’lys’. Vi er midt i ’den lyse tid’ og i kirken hører vi også på denne årstid budskabet om den Gud, der skabte lyset.

Jan Kornholt taler og Christina Munk Salling står for musikken. Fællessangen spænder fra klassisk salmesang til nutidige lovsange på både dansk og engelsk. Desuden vil Christina synge sole – en af sine egen sange. Gudstjenesten afsluttes med nadver.

Hjælp med at genopbygge sundhedscenteret

Vi hjælper med at genopbygge sundhedscenteret

Dagens gave er til ’Community Health Center’. Et lille sundhedscenter i landsbyen dhadagaun ca. 30 km fra Kathmandu i Nepal. Centeret blev sammen med landsbyens 43 boliger ødelagt under jordskælvet for to måneder siden. Vi hjælper med genopbygning af sundhedscenteret.
Husk også at Café Julius holder åbent på søndag. Kom og nyd morgenmad/brunch mv. fra kl. 9.30. Cafeen lukker kl. 14.00.