NYT Kirkeblad fortæller om LIV i Købnerkirken

kirkebladSå er det nye kirkeblad fra Købnerkirken udkommet. Læs det her… Med kalender til og med september 2015.
Det meste af bladets indhold handler om gode oplevelser i Købnerkirkens fællesskab. Læs bl.a. om Amager Gospelkors forårskoncert og om børne- og ungdomskorene Gospel Generation KIDS og NEXT. Læs om rockoperaen ‘Jesus Christ Superstar’ der fyldte Købnerkirken to aftner i påsken og læs om hvordan Købnerkirkens tre gospelkor skabte liv og glæde i Tivoli til nogle forrygende koncerter på Plænen.

Læs også om Købnerkirkens nødhjælpsindsamling til ofrene for jordskælvet i Nepal, og se de skønne billeder.

Og så har Købnerkirkens præst Jan Kornholt skrevet en forsideartikel med et godt budskab . Artiklen handler om ‘livsforlængelse’. Om menneskers bestræbelser på at leve længere og om Bibelens budskab der fortæller, at livet er … evigt!
Læs artiklen om livsforlængelse her…