Fangekoret optræder i Købnerkirken

'Fangekoret' synger i Købnerkirken 14. juni kl. 19.30

‘Fangekoret’ synger i Købnerkirken 14. juni kl. 19.30

Fangekoret fra Vridsløselille Statsfængsel synger i Købnerkirken søndag 14. juni kl. 19.30. Køb billet her.

Koret har eksisteret i 18 år, og i al den tid har de indsatte sunget hver søndag i fængselskirken. I 2004 kastede de sig ud i at lave en CD. Projektet fik megen medie-omtale og derefter blev der efterspørgsel efter Fangekoret også på den anden side af tremmerne. Koret vokser hele tiden og nye får mulighed for at komme med ud og synge, når de begynder deres udgangsforløb. Desuden fortsætter de prøveløsladte efter endt afsoning. Fangekoret ledes af fængselskirkens organist Louise Adrian der modtog Spil Dansk Dagens Ildsjælspris 2008, fordi hun gennem sit arbejde viser, at musik er en kraft, der kan ændre folks liv.

Fangekoret optræder med gospelsange, egne sange, fællessange og information om korets virke og livet bag murene. Det er anden gang Fangekoret besøger Købnerkirken. Første gang var kirken fyldt til bristepunktet. Det forventer vi også denne gang, så skynd dig at købe billet til kun 70 kr. pr. stk. Kan købes i forslag i Købnerkirken eller via nedenstående link:

Køb billet til fangekorets koncert i Købnerkirken 14. juni kl. 19.30

En tanke om "Fangekoret optræder i Købnerkirken"

1. Pingback: Buffet og koncert | Café Julius