Hvorfor blive inde når alt håb er ude

Velkommen i Købnerkirken til PINSE-gudstjeneste 24. maj kl. 10.30.

Spring ud i det! Pinse slipper håbet løs

Spring bare ud i det! Til pinse slipper Gud håbet løs!

Købnerkirkens præst Jan Kornholt vil tale om pinsens budskab. Emnet er ‘Hvorfor blive inde, når alt håb er ude.’ Et udsagn med flere udråbstegn og spørgsmålstegn præcis som budskabet om Guds Ånd. Pinsedag sker der en afgørende udvidelse af Guds handlemuligheder i dit liv. Helligånd betyder, at der altid er muligheder og håb for dig.

Louise Hjorth spiller piano og blokfløjte. Vi begynder selvfølgelig med at synge den klassiske pinsesang ‘I al sin glans nu stråler solen’, mens gudstjenestens andre sange er af nyere dato.

Dagens gave går til Åbne Døre – en organisation der kæmper for religionsfrihed i hele verden og især støtter forfulgte kristne. Købnerkirken støtter alle mennesker ret til frit at vælge tro.

Café Julius har åbent kl. 9.30 til 14.00. Kom tidligt og nyd morgenmad og kaffe i cafeen før gudstjenesten og bliv bagefter til brunch/frokost.