Købnerkirken skal i Tivoli

Omkring 1800 gospelsangere og 40 gospelkor deltagere i Tivoli Gospelfestival den kommende weekend og vil på skift optræde på Tivolis tre udendørsscener. Også Købnerkirkens tre gospelkor medvirker. Derfor skal Købnerkirken i Tivoli på søndag.

Amager Gospelkor optræder på Plænen søndag 17. maj kl. 13.30. Korets dirigeres af Nina Luna og Kristof Jasik er pianist. Omkring 100 af korets medlemmer har tilmeldt sig arrangementet og viser dermed at Amager Gospelkor er blandt de store kor i Danmark. Det bliver på alle måder en stor oplevelse på søndag i Tivoli.

NEXT sidste øvelse inden 'Tivoli'

NEXT sidste øvelse inden ‘Tivoli’

Gospel Generation KIDS og NEXT optræder søndag 17. maj kl. 15.30 på Plænen. Næsten 100 børn og unge vil optræde sammen. 40 af dem er fra Købnerkirken og de andre kommer fra de to andre kirker hvor vi har Gospel Generation kor: Fredens Kirke i Ryesgade og Baptistkirken i Lyngby. Kom og oplev de glade børn og unge som har øvet ihærdigt i flere måneder til denne store dag.