Kunsten at leve … med katastrofer

Jordskælv i Nepal 25. april 2015

Jordskælv i Nepal – er der en mening med alt?

Søndag 10. maj kl. 10.30 kan du i Købnerkirken lære kunsten at leve i en verden med katastrofer. Og kl. 12.15 kan du være med i en samtale om Købnerkirken fremtid.
Vi kalder søndagens gudstjeneste KUNSTEN AT LEVE – en uformel gudstjeneste med nutidig musik og et aktuelt budskab. Amager Gospelkors solister under ledelse af Mads Holm Andersen spiller og synger til den fælles lovsang som består af forrygende og medrivende gospelmusik på både dansk og engelsk.

Andreas Højmark Andersen

Andreas Højmark Andersen taler om ’kunsten at leve med ulykker og katastrofer’  Hvordan kan man tro på en kærlig Gud, når der er jordskælv i Nepal, terror i Danmark og tsunamier i Østasien? Er der en mening med det hele? Har Gud en mening med alt eller er der noget som forbliver uforklarligt?

Kl. 12.15 kan du være med til ‘Under Construction’ en samtale om vigtige planer i Købnerkirkens fællesskab. Vi vil i tre grupper og plenum tale om ‘frivillighed’, ‘projekter’ og ‘det sociale liv i kirkens fællesskab’. Kom og deltag i samtalen og vær på den måde med til at ‘bygge kirke’.

Café Julius i Købnerkirkens underetage har åbent kl. 9.30-14.00. Du kan komme tidligt og købe din morgenmad her eller blive bagefter og spise brunch/frokost.