ENDELIG TORSDAG

Så er det endelig torsdag“. Sådan er der mange der siger i Købnerkirkens fællesskab. Normalt kommer der 70-80 mennesker i Købnerkirken en torsdag eftermiddag og aften. Halvdelen af dem er børn og unge der synger gospel i Gospel Generation KID og NEXT: Kl. 16.00 øver KIDS (børn mellem ca. 5 og 9 år) og fra kl. 17.00 øver NEXT som er et ungdomsgospelkor for børn og unge på 10-17 år.

Børn synger 'gospel' i Købnerkirken om torsdagen

Børn synger ‘gospel’ i Købnerkirken om torsdagen

Kl. 16.00-21.00 er der åbent i Café Julius. Her kan du købe kaffe, te og kolde drikke, kage, sandwichs. Og fra kl. ca. 17.00 serveres dagens varme ret for kun 40 kr. (børn under 12 år 25 kr.)

Torsdag aften mødes Købnerkirkens smågrupper. En gang om måneden mødes fx plantegruppen og Købnerkirkens øllaug og hver torsdag mødes samtalegruppen ‘GRUNDTRIN’ der taler om de grundlæggende kristne praktikker. Læs mere i Købnerkirkens kalender.

Du er velkommen til at besøge Købnerkirken en torsdag og opleve hygge og god atmosfære i Café Julius. Kik indenfor i kirkesalen og nyd den gode musik. Spis din aftensmad i cafeen og bliv hængende og deltag i en af Købnerkirkens smågrupper.