Børnekunst og forbilleder i Købnerkirken

Alle har brug for hjælp til at lære 'kunsten at leve'

Alle har brug for hjælp til at lære ‘kunsten at leve’

Søndag den 19. april er der især fokus på børn og kunst i Købnerkirken. Det hele begynder i kirkesalen med KUNSTEN AT LEVE-gudstjeneste kl. 10.30. Dagens tema er kunsten at leve med forbilleder og ikoner.

Købnerkirkens præst, Jan Kornholt, står for prædiken, mens Købnerkirkens børnekor, Gospel Generation KIDS & NEXT, og Amager Gospelkors solister synger for på lovsangen. Dagens gave går til Gospel Generation KIDS & NEXT.

Efter gudstjenesten fortsætter vi med udstilling i Café Julius med 120 børnetegninger og 60 miniaturetegninger. Arrangementer kaldes Galleridag. Initiativtageren til arrangementet er Frank Jørgensen, som er mangeårigt medlem af Købnerkirken, og som har samlet alle tegningerne sammen, som børn på besøg i Købnerkirken har tegnet gennem tiden.

Café Julius har åbent til klokken 14.00 og serverer ud over sin sædvanlige søndagsmenu også kakao, flødeskum og pandekager denne søndag!

Frank Jørgensen, medlem af Købnerkirken

“Ideen med at afholde Galleridag i Købnerkirken opstod, da jeg en dag fandt alle de tegninger som børn har siddet på 1. række i Købnerkirken og tegnet. Jeg synes, det kunne være spændende at se alle børnene igen, og med udstilling af deres tegninger kunne det blive muligt.” – Frank Jørgensen