Hvorfor synger vi?

Lovsang i Købnerkirken

Lovsang i Købnerkirken

Søndag 12. april kl. 10.30 er du velkommen til Basecamp* i Købnerkirken, hvor du få svar på spørgsmålet: ‘Hvorfor synger vi? Alle gør det, uanset de kan eller ej. Bibelen beskriver sang som en vigtig del af det kristne liv.  Jan Kornholt vil tale om, hvad Bibelen siger om sang og supplere med historier og erfaringer fra kirken.

På søndag kan du også opleve en verdenspremiere: Købnerkirkens nye lovsangsteam vil medvirke for første gang. Under ledelse af Christina Munk Salling og Sofie Kornholt har otte sangere deltaget i en lovsangsworkshop i Købnerkirken i marts måned, hvor de har lært en håndfuld nyere lovsange, som vi skal synge sammen på søndag.

HUSK også, at der både før, under og efter gudstjenesten er åbent i Café Julius, hvor du kan vælge at spise din morgenmad og/eller frokost. Kl. 10.00-15.00 har Kræftens Bekæmpelse base i Café Julius for deres lokale del af årets landsindsamling. Mellem kl. 10 og 12 kan du få tildelt en rute og komme tilbage inden kl. 15.00. Læs mere om landsindsamlingen her…

EverestBaseCamp2-500x416* Vi kalder det BASECAMP, fordi det er stedet hvor bjergbestigerne har base, når de bestiger de højeste bjerge. I BASECAMP er man en periode for at samle kræfter, vænne sig til højden og forberede sig. Her opfyldes de grundlæggende behov med det formål at få ladet op for at kunne nå målet. ‘BASECAMP’ i Købnerkirken er stedet hvor du kan samle kræfter, lære om Bibelens vigtigste emner og dermed forberede dig på at nå dine mål i livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *