Dømt til at leve

Dømt til at leve!

Dømt til at leve!

Hvad betyder påsken for dig?
Hvis du regner Jesus’ opstandelsen med som noget betydningsfuldt, så kan du regne med liv og glade dage. For i stedet for at blive fordømt for alle dine fejl og mangler så bliver du ‘dømt til at leve’ et liv befriet for anklager og mindreværd. Det kan du læse om i Jan Kornholts artikel ‘DØMT TIL AT LEVE.”

Artiklen er trykt i det nye kirkeblad fra Købnerkirkens Fællesskab. Der er også andet opmuntrende læsning i bladet. Læs omtaler af tidligere arrangementer og se billederne. Desuden er der artikler om kommende arrangementer og læs den store artikel om ‘søndag i Købnerkirken’ hvor du kan læse om fornyelsen af Købnerkirkens gudstjenester. Læs kirkebladets her…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *