PÅSKEN i KØBNERKIRKEN

FIRE PÅSKEDAGE MED GODE OPLEVELSER I KØBNERKIRKEN

Skærtorsdag kl. 18.00: Fællesspisning og nadver. Medbring mad til dig selv + lidt ekstra. Drikkevare kan købes. En uformel sammenkomst omkring et aftensmåltid, hvor vi også fejrer nadver. Kom selvom du ikke har mad med, vi deler. (Café Julius har ikke åbent)

Langfredag og påskelørdag kl. 19.30: JESUS CHRIST SUPERSTAR. Teatret Gorgerne opfører koncertudgaven af musicalen af Andrew Lloyd Webber og Tim Rice. Entré 120 kr.
Køb billet til langfredag 3. april her.
Køb billet til påskelørdag 4. april her.
Resterende billetter sælges ved indgangen. Åbent i Café Julius begge dage kl. 17.00-20.00, hvor der serveres lammekølle, flødekartofler og salat for 120 kr. (i forslag sammen med billet til forestillingen kun 200 kr.)

Påskedag kl. 10.30 PÅSKE gudstjeneste med nadver. Prædiken: Jan Kornholt. Musik: Louise Hjorth. Åbent i Café Julius kl. 09.30-14.00 hvor der serveres morgenmad, brunch eller frokost: Hjemmelavede boller, skyr eller pandekager med frugt, påskebuffet med salat og luner retter.

Købnerkirken holder IKKE lukket i påsken!

Købnerkirken holder IKKE lukket i påsken