GOSPEL og BURGER i Købnerkirken

Amager Gospelkor sørger for lovsang og glæde ved Gospel Cafe i Købnerkirken

Amager Gospelkor sørger for lovsang og glæde

Oplev forrygende gospelmusik i Købnerkirken på søndag 29. marts kl. 16.00. Vi kalder det Gospel cafe, men det er også en gudstjenesten og en fest! Amager Gospelkor under ledelse af Nina Luna og pianist Niels Engell vil synge sange fra korets repertoire. Flere af korets sange kan du synge med på. Derudover skal vi også synge nutidige medrivende lovsange. En GOSPEL café foregår i en stemning af glæde, engagement og en forløsende frihed. Derfor kan du forvente en eftermiddag i Købnerkirken med et indhold som kan forandre dit liv.

Café Julius har åbent på søndag fra kl. 15.00 til 19.00. Kom i god tid og nyd en kop kaffe/te og kage i cafeen og bagefter kan du bygge din egen burger. 25 kr. for buffet med salater, brød og bagt kartoffel og for 15 kr. ekstra får du en hjemmelavet bøf.

Dagens tema er ‘Hvad skal vi med påsken?’ Købnerkirkens præst vil tale om hvad meningen er med at fejre påske. Banalt? Ja, men vigtigt! Hvad betyder mest for dig: Påskebryg, påskeæg, ferien eller Jesus’ opstandelse. Budskabet om påskens betydning understreges af gospelmusikken der handler om hvad Jesus kan betyde for mennesker i dag. Kom selv og hør!

Dagens gave er til Købnerkirkens arbejde. Købnerkirken er en frikirke og modtager derfor ingen offentlig støtte, men er afhængig af frivillige bidrag fra kirkens aktive. Købnerkirkens budget i 2015 er 828.000 kr. Giv din gave via MobilePay eller Swipp til 9320 2812.