MUSIK og SAMTALE i Købnerkirken

I den kommende weekend skal vi både synge og tale sammen i Købnerkirken

musik-lovsangLørdag 21. marts kl. 11.00-15.00 afholdes for første gang en lovsangsworkshop i Købnerkirken. For at styrke sang- og musik ved Købnerkirkens gudstjenester indbydes flere til at blive inddraget i gudstjenestens sang og musik. Christina Munk Salling og Sofie Kornholt har udvalgt en repertoire af nyere lovsange som deltagerne lærer og øver på lørdag således at sangene kan blive brug ved gudstjenesterne i den kommende tid.

Søndag 22. marts kl. 10.30 er der også god musik ved gudstjenesten: Louise Hjorth spiller orgel til fællessangen og skaber god stemning med sit dygtige fløjtespil. Vi kalder det en KLASSISK gudstjeneste fordi musikken hovedaglig er traditionel salmesang og fordi Jan Kornholts prædiken er ud fra ‘dagens tekst’ Marias Lovsang fra Lukas Evangeliet 1,46-56. Men som altid i Købnerkirken vil stilen være uformel og budskabet aktuelt.

Søndag 22. marts kl. 12.15 indbyder menighedsrådet og gudstjenesteteamet til en times samtale om ‘Søndag i Købnerkirken. Vi kalder det ‘UNDER CONSTRUCTION’ for her er vi alle med til at ‘bygge kirke’ når vi taler sammen om et vigtigt emner for Købnerkirkens udvikling. Hør om tankerne bag gudstjenestefornyelsen i Købnerkirken og om visioner for fremtiden. Du er velkommen til også at dele dine ønsker og behov – hvilke drømme har du om fremtidens gudstjenester i Købnerkirken?

HUSK at Café Julius har åbent søndag kl. 9.30-14.00. Her kan du begynde dagen med morgenmad og kaffe og  senere nye brunch eller frokost.