Seniortræf med Karen Klint

Karen Klint taler i Købnerkirken

   Karen Klint taler i Købnerkirken

Seniortræf onsdag 18. marts i Købnerkirken er et samarbejde mellem baptistkirker i Københavnsområdet. Vi mødes kl. 12.00 i Café Julius (i Købnerkirkens underetage) til frokost. Kl. 13.00 taler Karen Klint i kirkesalen og svarer på spørgsmål. Pris 50 kr. for frokost. Tilmelding til frokosten til Grete Simonsen: Telefon 23 39 08 43 eller e-mail gretesimonsen@hotmail.dk.

Folketingsmedlem Karen J. Klint (S) fortæller om sit liv som politiker og om hvorfor kirken er blevet hendes mærkesag. Hør politikerens bud på hvordan trossamfundene kan bidrage positivt til samfundets udvikling. Karen er uddannet socialpædagog og har mange års erfaring fra socialt arbejde, foreningsarbejde og lokalpolitik. Medlem af folketinget siden 1998 og er i dag formand for Folketingets kirkeudvalg og kirkeordfører for Socialdemokraterne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *