KUNSTEN AT LEVE

Hvordan undgår jeg ensomhed?

Søndag 15. marts kl. 10.30 kan du i Købnerkirken høre om det er muligt at undgå ensomhed. Vi kalder det KUNSTEN AT LEVE – en uformel gudstjeneste med nutidig musik og et aktuelt budskab. Amager Gospelkors solister under ledelse af Mads Holm Andersen og Nina Luna spiller og synger til den fælles lovsang som består af forrygende og medrivende gospelmusik på både dansk og engelsk.

Købnerkirkens præst Jan Kornholt taler om ’ensomhed’ – et af de største problemer for flest mennesker i dag. Hør om der findes en vej ud af ensomhed. Og findes der noget eller nogen som kan hjælpe mig med at undgå ensomhed. Der findes måske et budskab i Bibelen som kan være til hjælp?

Café Julius i Købnerkirkens underetage har åbent kl. 9.30-14.00. Du kan komme tidligt og købe din morgenmad her eller blive bagefter og spise brunch/frokost.

Dagens gave er til Købnerkirkens arbejde. Gave kan indbetales via MobilePay eller Swipp på 93 20 98 12