Gudstjeneste uden program!

DOGME gudstjeneste betyder at alle har mulighed for at bidrage

DOGME gudstjeneste = alle har mulighed for at bidrage!

Søndag 1. marts kl. 10.30 er der dogmegudstjeneste i Købnerkirken. Det er en gudstjenesteform som er blevet populær i Købnerkirken. Oprindelig er det en gudstjeneste som i den første kristne kirke. Der står nemlig i Bibelen at ‘alle kan bidrage’: ” … derfor skal det være sådan her når I mødes: Alle kan bi­drage med et indslag… I skal bare sørge for at alt hvad der foregår, styrker menigheden.” (Paulus 1. brev til korinterne 14,26).  Der er fem regler (dogmer) som gælder ved denne type gudstjenester i Købnerkirken:

1. Der er ikke forberedt program og prædiken.
  2. Alle deltagere inviteres til at bidrage.
  3. Alle praktiske opgaver er i funktion som sædvanlig.
  4. På forhånd udpeges gudstjenesteleder og musiker.
  5. Alt hvad der foregår skal styrke menigheden!

Indholdet skabes af deltagernes bidrag. Alle har derfor mulighed for at få direkte indflydelse gudstjenesten: Har du forslag til en sang, et digt du vil læse eller en oplevelse du vil dele eller noget vi skal bede for. Tag det med på søndag og vær frimodig til at give gudstjenesten og fællesskabet indhold. Hvis du har noget at bidrage med, så kan du evt. på forhånd kontakte Jan Kornholt, der leder gudstjenesten e-mail jan@kornholt.dk eller telefon 21 49 44 12.

Efter gudstjenesten er der selvfølgelig åbent i Café Julius, hvor du får kirkekaffe og kan købe en lækker bunchtallerken, sandwich, kage mv. kl. 12.30 har ‘Foreningen Julius sin første ordinære generalforsamling. Alle interesserede kan deltage.