Kunsten at leve

Hvordan lærer jeg 'kunsten at leve trygt'?

Hvordan lærer jeg ‘kunsten at leve trygt’?

Søndag 22. februar kl. 10.30 kan du i Købnerkirken lærer ‘kunsten at leve’. Sådan kalder vi denne uformelle gudstjeneste med nutidig musik og et aktuelt budskab. Amager Gospelkors solister under ledelse af Nina Luna synger til den fælles lovsang.

Jan Kornholt taler om ’kunsten at leve trygt’. Hør hvordan du kan opleve tryghed i en verden, hvor mennesker håner hinandens religion og mennesker bliver dræbt fordi de har en anden mening eller en forkert religion? Kom og lær kunsten at leve tryg!

Dagens gave er til ‘Barnets Blå Hus’ på Sundholmsvej. Barnets Blå Hus er et fristed for børn fra familier med misbrugsproblemer.

Café Julius i Købnerkirkens underetage har åbent kl. 9.30-14.00. Du kan komme tidligt og købe din morgenmad her eller blive bagefter og spise frokost.

Kl. ca. 12.00 på søndag afholdes menighedsmøde, som er Købnerkirkens øverste myndighed. Her foregår samtale og beslutninger vedrørende Købnerkirkens fremtid. Mødet er åbent for alle interesserede, alle har taleret og alle medlemmer har stemmeret.