Er kristendom bedre end andre religioner?

Hvilken religion er bedst?

På søndag 8. februar kl. 10.30 i Købnerkirken kan du få svar på et spørgsmål som ofte bliver stillet på forskellige måder: “Hvorfor er kristendommen bedre end andre religioner?” Købnerkirkens præst Jan Kornholt har lovet ikke at ville tale dårligt om andre religioner, men i stedet forklare hvad der er det unikke ved kristendommen sammenlignet med andre tilværelsesforklaringer.

Vi kalder det BASECAMP fordi det er stedet hvor bjergbestigerne har base når de bestiger de højeste bjerge. I BASECAMP er man en periode for at samle kræfter, vænne sig til højden og forberede sig. Her opfyldes de grundlæggende behov med det formål at få ladet op for at kunne nå målet. ‘BASECAMP’ i Købnerkirken er stedet hvor du kan du samle kræfter og forberede dig på at nå dine mål i livet.

logo_cafe_juliusChristina Munk Salling spiller piano til lovsangene i Købnerkirken på søndag. Christina har netop skrevet en ny sang om Jesus  og vil synge den for os for os.
HUSK også at der både før, under og efter gudstjenesten er åbent i Café Julius hvor du kan vælge at spise din morgenmad og/eller frokost.