INFO møde om Købnerkirken

Få svar på dine spørgsmål om Købnerkirken

Vil du vide mere om Købnerkirken så kom til et kort uforpligtende INFO møde tirsdag den 27. januar kl. 18.15-18.45 i Café Julius i Købnerkirkens underetage.

På blot en halv time kan du høre om det vigtigste der er at vide om Købnerkirkens fællesskab. Få bl.a. svar på følgende: Hvad er en baptistkirke? Hvad er Købnerkirkens vision? Hvad koster det at være med? Hvem bestemmer? Hvad mener baptister om andre religioner? Hvordan bliver man medlem? Hvad går troen ud på? Er Købnerkirken en sekt? Er der brug for min hjælp i Købnerkirken? Er der noget som er forbudt? Hvad sker der i Købnerkirken? Kan Købnerkirken sørge for min begravelse?

Og har du andre spørgsmål, så får du mulighed for at spørge Købnerkirkens præst Jan Kornholt der med glæde fortælle om det, du har brug for at vide. Og før under og efter har du mulighed for at købe kaffe, mad mv. i cafeen.