KUNSTEN AT LEVE med mørket

Hvordan lærer jeg kunsten at leve med mørket

Velkommen til gudstjeneste i Købnerkirkens nye ‘Café Julius’ søndag 18. januar kl. 10.30. Vi kalder det KUNSTEN T LEVE – en uformel cafégudstjeneste med nutidig musik, god mad og et aktuelt budskab.

Musikken står Amager Gospelkors solister for under ledelse af Nina Luna. Og du får lov til at synge med på den fælles lovsang som både er klassisk salmesang samt nye danske og engelske lovsange og gospelsange.

Jan Kornholt taler i et nutidigt sprog om ’kunsten at leve med mørket’: Vi oplever meningsløse massakre og terrorhandlinger i Paris og Nigeria og vi siger “det er en mørk tid”, og vi spørger: “Hvordan skal vi finde lys og varme?”

Der er kaffe på bordene når du kommer, og undervejs er der noget at spise – gratis! Og kan du ikke nøjes med det, så kan du købe noget lækkert i Café Julius både før under og efter gudstjenesten. Café Julius har åbent fra kl. 9.30 til kl. 14.00.

Dagens gave er til ‘Rise and Shine Nepal’. En hjælpeorganisation der hjælper udstødte enker og enlige mødre og deres børn. I 2014 har Købnerkirken givet ca. 10.000 kr. til arbejdet. I 2015 er det målet at give i alt 45.000 kr.

Kl. 13.00 på søndag afholder Café Julius et infomøde om at være frivillig i cafeen. Det er for alle cafeens medarbejdere og for interesserede, nysgerrig og måske kommende frivillige.