Søndag i Købnerkirken

Hver søndag er der åbent i Café Julius i Købnerkirkens underetage. Søndag 11. januar fra kl. 9.30 til kl. 14.00. Det betyder at du kan komme tidligt og spise morgenmad/brunch før gudstjenesten og du kan blive efter gudstjenesten og spise frokost. For alle gudstjenestedeltagere er der selvfølgelig ‘gratis’ kaffe efter gudstjeneste.

Klassisk nadverfejring i Købnerkirken

Kl. 10.30 begynder BASECAMP gudstjenesten. Jan Kornholt vil prædike om hvad nadver er. Vi har nadver en eller to gange hver måneden i Købnerkirken, og derfor skal vi også en gang imellem tager vi tid til at beskæftige os med nadveren. Så kom til gudstjeneste hør det vigtigste der er at vide om nadveren. Og selvfølgelig vil der også være nadver under gudstjenesten.

Det er også på søndag at vi byder velkommen til – og beder for det nyvalgte menighedsråd som nu begynder årets arbejde som Købnerkirkens ledelse.