Café Julius er åbnet

Fuldt hus og god stemning i Café Julius

Fuldt hus og god stemning i Café Julius ved åbningen

Kom og besøg Café Julius i Købnerkirkens underetage . Åbningstiderne i denne uge:

• Tirsdag 3. januar kl. 16.00-21.00
  • Torsdag 5. februar kl. 16.00-20.00
  • Søndag 8. februar kl. 9.30-14.00Læs mere på Café Julius’ egen hjemmeside www.cafejulius.dk

Søndag 4. januar åbnede Café Julius med champagne og kransekage og taler. Menighedsrådsformand Silas Anhøj Soelberg fortalte at “cafeen åbner fordi Købnerkirkens fællesskab ønsker at følge Jesus. Det gør vi ved at gøre fællesskabet mere åbent, så flere kan lære Jesus at kende”

Også formand for ‘Foreningen Julius’ Kimmie Philipsen talte og nævnede det kæmpe arbejde der er gået forud for denne dag og opfordrede flere til at melde sig som frivillige medarbejdere i Café Julius. Kimmie fortalte at cafeen er det nye omdrejningspunkt både for kirkens aktiviteter og for livet i kvarteret. Endelig var der også nogle ord fra Dorthe Kornholt der, sammen med Lone Anhøj, var med til for fem år siden at formulerede visionen for Café Julius.

Næsten 150 gæster besøgte cafeen ved åbningen og nød den gode kaffe, gulerodskagen, kartoffelsuppen eller en af de andre lækre sager som cafeen kunne byde på. Omkring 100 deltog også i gospelgudstjenesten i kirkesalen med gospelkoret New Season.