NEW SEASON i Købnerkirken

Søndag 4. januar kl. 17.00 kan du opleve medrivende musik i Købnerkirken med gospelkoret New Season ved årets første gospelgudstjeneste.New_Season_2015

New Season blev dannet i 2011 og består af 14 håndplukkede sangere, der ledes af Laura Kjærgaard. Koret har et stor publikum takket være vedkommende sange der præsenteres på en måde så alle bliver revet med. Ved gospelgudstjenesten fylder musikken det meste: Du kan lytte og danse og du kan synge med på lovsangen. Købnerkirkens præst Jan Kornholt holder en nytårstale om de udfordringer der møder kirken og den enkelte i 2015. Gratis adgang.

logo_cafe_juliusBemærk at Café Julius i Købnerkirkens underetage har åbent fra kl. 15.00 til 20.00. Her kan købes kolde og varme drikkevarer, kage, sandwichs, suppe og fra kl. 18.00 serveres dagens ret: Karrygryde med ris. Det er cafeens første officielle åbningsdag. Det markeres kl. 15.00 med champagne og kransekage.

NB: Desværre er Købnerkirkens elevator ude af drift. Vi forventer ikke at den vil blive repareret inden søndag. Det er vi meget kede af, og undskylder overfor dem som derfor ikke kan deltage.