Café Julius åbner og ‘NEW SEASON’ synger

logo_cafe_juliusFørste begivenhed i Købnerkirken i 2015 bliver skelsættende: Søndag 4. januar kl. 15.00-20.00 holder Cafe Julius åbent for første gang i det nye cafelokale i Købnerkirkens underetage. Cafeen bliver det nye mødested og omdrejningspunkt for kirkens aktiviteter og for kvarterets beboere samt besøgende på Skotlands Plads.

Kl. 15.00 serveres champagne og kransekage og der vil være officielle tale ved bestyrelsesformand Kimmie Philipsen og menighedsrådets formand Silas Anhøj Soelberg. Herefter kan der købes kaffe, te, sodavand, sandwichs, kage mv. i cafeen og fra ca. 18.00 serveres dagens varme ret.

4. januar kl. 17.00 synger New Season i Købnerkirken

Kl. 17.00 er der gospelgudstjeneste med god musik og nytårsprædiken i Kirkesalen. Gospelkoret NEW SEASON under ledelse af Laura Kjærgaard står for musikken og Købnerkirkens præst Jan Kornholt vil tale om det kommende års udfordringer til kirken og den enkelte.

Visionen om en offentlig non-profit cafe blev første gang formuleret på en menighedsdag 12. juni 2010 hvor Købnerkirkens fremtid blev drøftet. Siden er det gået slag i slag med at gøre visionen til virkelighed. Købnerkirken har foreløbig brugt 3,5 mil kr. på kirkens ombygning, således at der nu er cafelokale med tilhørende køkken. Cafeen skal drives af ’Foreningen Julius’ som blev stiftet 19. oktober 2014. Arbejdet udføres af frivillige medarbejdere og al overskud fra cafeen skal støtte sociale projekter i lokalområdet og internationale hjælpeprojekter. Læs mere på www.cafejulius.dk om hvordan du bliver frivillig i cafeen og hvordan du kan blive medlem af ’Foreningen Julius’