Jul i Købnerkirken

Der er pyntet med juelstjerner i Købnerkirken

        Der er pyntet med julestjerner i Købnerkirken

Velkommen til to julegudstjenester i Købnerkirken:

24. december kl. 14.00: KLASSISK Julegudstjeneste med både traditionelle og nyere julesange. Jan Kornholt prædiker om hvad jul og tilgivelse har med hinanden at gøre. Ved orglet sidder Ingeborg Christa Hansen. Og så er der ’stående kaffe’ med småkager både før og efter gudstjenesten.

28. december kl. 10.30: DOGME gudstjeneste uden planlagt program og uden prædiken. Mødeleder er Jesper Mølgaard. Du kan bidrage. Foreslå en sang, fortæl om en oplevelse eller deltag i bønnen. Dagens udfordring er, at du indbydes til at dele dit ynglings Jesus citat. Hvad har Jesus sagt som betyder mest for dig? Gudstjenesten foregår i cafeen hvor der også serveres kaffe og te mv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *