Kunsten at leve uden frygt

Lær 'kunsten at leve uden frygt'

I Købnerkirken kan du lære ‘kunsten at leve uden frygt’

Søndag 21. december kl. 10.30 kan du opleve god musik og et aktuelt budskab i Købnerkirken: Vi kalder det ‘kunsten at leve’ – en café-gudstjeneste i uformel og nutidig stil. På søndag er emnet ‘kunsten at leve uden frygt’. Købnerkirkens præst vil tale om hvordan du kan leve trygt og godt selvom der er så meget der kan gøre dig bange. Dagens gode budskab er ‘Frygt ikke!’

Du kan opleve korsang, solosang og fællessang med Christina Munk Salling ved pianoet og Amager Gospelkors solister. Imens kan du nyde en kop kaffe. Og bagefter er der frokost i kirkens nye café. Som sædvanlig er det gratis, men du opfordres til at give en frivillig gave til Købnerkirkens arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *