JULE GOSPEL CAFÉ

Gospel Generation KIDS og NEXT synger i Købnerkirken

Søndag 14. december kl. 10.30 er der julehygge for hele familien i Købnerkirken.
JULE GOSPEL CAFÉ er en uformel gudstjeneste – mest for børn. Købnerkirkens børnekor og ungdomskor Gospelgeneration KIDS og NEXT medvirker med forrygende gospelmusik. Nina Luna, Mads Holm Andersen og Putri Dehn leder korene der både vil synge for os og hjælpe os med at synge sammen.

Programmet begynder med et Luciaoptog . Derefter skal vi høre de to kor synge og vi skal selv synge. Købnerkirkens præst Jan Kornholt holder en kort tale om at ”jul betyder, at alt bliver godt” – og så er det er ikke engang løgn, for julens begivenheder er opfyldelsen af ældgamle forventninger om bedre tider!

Efter gudstjenesten bliver der serveret frokost og kaffe mv. i kirkens nye cafelokale og der vil være forskellige former for juleaktivitet og julehygge og en enkelt overraskelse! Kom og oplev denne forsmag på hvad ‘Cafe Julius’ har at byde på når cafeen åbner officielt søndag 4. januar kl. 14.00.

2 tanker om "JULE GOSPEL CAFÉ"

1. Eva jordy

Hej,
    Jeg har set jeres efterlysninger af frivillige medarbejdere. Jeg er interesseret.
    Hvor i verden foregår Cafe Julius (da jeg ikke orker at køre til den anden ende af byen på cykel fra 2300 S)?
    Jeg har foretaget mig mange ting i livet, været frivillig i mange sammenhænge, men aldrig været køkkenmedarbejder – udover i mit EGET køkken, som står for høj hygiejne, gode råvarer (egne høns, kvier fra Amager Fælled, øko lam og gode hellefisk fra Grønland mv;-)!), god smag med dejlige krydderurter – så jeg tror, jeg har noget at tilbyde – her i mit livs efterår……
    Vh
    Eva, 2300 S

Sendt fra min iPhone

Svar
    1. Jan Kornholt Forfatter

Kære Eva
      Tak for din interesse for Cafe Julius. Cafeens adresse er Shetlandsgade 6, 2300 København S.
      Du er meget velkommen til at blive frivillig medarbejder i cafeen. Jeg sender din besked og din e-mail adresse videre til de som er ansvarlige for at organisere staben af frivillige.
      Se også Cafeens hjemmeside: http://www.cafejulius.dk
      Cafeen e-mail adresse er info@cafejulius.dk
      Kærlig hilsen Jan

Svar