Søndag i Købnerkirken

Louise Hjorth spiller i Købnerkirken

Glæd dig til søndag i Købnerkirken den 7. december 2014. Først KLASSISK gudstjeneste med god sang og musik og derefter en times program om Købnerkirkens rejse til Nepal:

De ni læsninger
7. december kl. 10.30 kan du opleve ‘de ni læsninger’ i Købnerkirken. Det er en engelsk adventstradition. Vi læser ni afsnit fra Bibelen (i nutidig oversættelse) der tilsammen udgør julens budskab om Jesus’ fødsel. Mellem læsningerne lytter vi til musik og synger et udsnit af nye og klassiske advents- og julesange. Organist og blokfløjtenist Louise Hjorth står for musikken og Jan Kornholt vil læse teksterne og lede gudstjenesten.
Det er på søndag vi igen tager kirkens orgel i anvendelse. I otte måneders har orglet være ‘indpakket’ i plastic for at undgå støv fra ombygningen af kirken.

Købnerkirken besøger Living Baptist Church

Købnerkirken på besøg i Living Baptist Church i Lalitpur

Jayamashi
– betyder ‘Kristus sejrer’ og er den måde hvorpå de kristne i Nepal hilser hinanden. ‘Jayamashi’ er også navnet på Købnerkirkens projektarbejde i Nepal. Vi støtter sociale projekter og udviklingsprojekter som den lokale kirke står for. I oktober 2014 rejse ni medarbejdere fra Købnerkirken til Nepal. På søndag 7. december kl. 12.00-13.00 vil rejsedeltagerne fortælle om deres oplevelser i Nepal og vise billeder og film fra turen.
Du vil også kunne høre om projekterne, vi støtter, og om fremtidsplanerne for samarbejdet – herunder også planer om kommende rejser til Nepal.