Kunsten at leve med mig selv

Har du problemer med at leve med dig selv?

Kan du leve med dig selv?

Søndag 23. november kl. 10.30 kan du få en god oplevelse i Købnerkirken med et vigtigt budskab og medrivende musik. Vi kalder det ‘KUNSTEN AT LEVE’ – en uformel CAFE-gudstjeneste i nutidige former og med et aktuelt indhold.  Amager Gospelkors dygtige solister står for musikken under ledelse af Mads Holm Andersen. Vi skal synge både klassisk og helt nyt, engelsk og dansk.

Dagens tema er ‘kunsten at gøre livet med mig selv’. Købnerkirkens præst Jan Kornholt vil tale om hvordan det er at leve i dag med de store krav om ‘det perfekte liv’. Virkeligheden er, at ‘det perfekte’ ikke findes, men jagten efter det perfekte gør det svær for de fleste at leve med sig selv. Har du (ind imellem) problemer med at elske dig selv som du er, så er det en god ide at komme i Købnerkirken på søndag og lære ‘kunsten at leve med mig selv’.

Undervejs i gudstjenesten bliver du indbudt til at gå til buffeten og forsyne dig med lækkert mad. Og selvfølgelig står er kaffe og te på bordene når du kommer. Og så er det gratis.
Dagen gave går til etableringen af Café Julius der snart skal åbne i Købnerkirkens ny-istandsatte underetage.