GOSPEL Café med ‘den ægte vare’

Oplev den ’ægte vare’ – traditionel gospelmusik som det lød for 100 år siden i sydstaterne i USA med ’Spirit of New Orleans’. Vi kalder det café, men det er også en gudstjeneste og en fest. Købnerkirkens præst Jan Kornholt vil tale om dagens budskab der handler om LYS – om hvordan du finder lys og varme og glæde i en mørk tid? – Musik hjælper – kom og bliv glad i låget af den gode musik og syng selv med – og så er der kaffe og te og brød på bordene.

Spirit of New Orleans spiller traditionel gospel og spirituals så alle bliver berørt

‘Spirit of New Orleans’ spiller traditionel gospel og spirituals så alle bliver berørt

The Spirit of New Orleans er ét af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark, med en unik dynamisk og swingende stil, der rummer alle de ingredienser, der skal til for at gøre musikken levende. Orkesteret lægger stor vægt på, at skabe stemning gennem en god kontakt til publikum med musik og sang langt ud over scenekanten. Orkesteret blev dannet i 1990 på initiativ af Preben Nissen. Baggrunden for dannelsen var ønsket om at spille et repertoire bestående af gospel, spirituals, hymns og traditionel jazz. Musik med dybe rødder i grundlaget for New Orleans-jazzen. Læs mere: http://thespiritofneworleans.dk

GOSPEL Café i Købnerkirken er den første søndag måneden kl. 16.00 undtagen december og i sommerferien. Næste gang bliver 4. januar kl. 16.00 hvor vi får besøg af gospelkoret ‘New Season’. Kan du ikke vente så længe, så er der også gospel i Købnerkirken søndag 30. november kl. 15.30 og tirsdag 9. december kl. 19.30 til julekoncerter med Købnerkirkens egne tre gospelkor: Gospel Generation KIDS og NEXT og Amager Gospelkor.