KUNSTEN AT LEVE

Mon ikke Gud kan skabe min hverdag om til fest?

Søndag 26. oktober kl. 10.30 kan du få en god oplevelse i Købnerkirken med medrivende musik og et vigtigt budskab. Vi kalder det ‘KUNSTEN AT LEVE’ – en uformel CAFE-gudstjeneste med nadver og et aktuelt indhold i nutidige former.
Amager Gospelkors dygtige solister står for musikken under ledelse af pianist Mads Holm Andersen. Vi skal synge både klassisk, nyt, engelsk og dansk.

Dagens tema er ‘kunsten at gøre livet til en fest’. Købnerkirkens præst Jan Kornholt vil tale om hvad Bibelen siger om fester og hvad det har med vores hverdag at gøre. Vi vil gerne skabe hverdag om til fest. Vi ved at livet ikke er en dans på roser, – men vi ville ønske det. Er det muligt at leve et liv der er bare lidt mere festligt?

Undervej i gudstjenesten bliver du indbudt til at gå til buffeten og forsyne dig med lækkert mad. Og selvfølgelig står er kaffe og te på bordene når du kommer. Og så er det gratis. Men du tilbydes selvfølgelig at give en frivillig gave til dækning af udgifterne og til støtte for Købnerkirkens arbejde.