Housewarming og Jubilæum

Kom til fest i Købnerkirken 27. oktober kl. 17.30-20.00

Kom til fest i Købnerkirken 27. oktober kl. 17.30 – 20.00

Mandag den 27. oktober 2014 er en festdag i Købnerkirkens fællesskab. Det er 175 år siden de første baptister blev døbt i Danmark, og det er præcis 75 år siden vi indviede vores nuværende kirkebygning. Vi fejrer også færdiggørelsen af 1. etape af kirkens ombygning. Vi er nu klar til at åbne non-profit-cafeen ’Cafe Julius’ inden jul.
Derfor inviterer Købnerkirken alle til housewarming og fest mandag 27. oktober kl. 17.30 til 20.00. Kom og se den istandsatte underetage og få smagsprøver på de forskellige oplevelser som du kan blive en del af i fremtiden.

Kl. 17.30      Velkomst og minikoncert med Gospel Generation KIDS og NEXT
Kl. 18.00      Uddrag af ’I Walk the Line’, et multishow med sange af Johnny Cash
Kl. 18.30      Købnerkirkens historie og ’speakers Corner’ om kirkens fremtid.
Kl. 19.00      Officiel fejring af jubilæum og indvielse af lokalerne.
Kl. 19.30      Minikoncert med Amager Gospelkor og afslutning på festen

Gennem hele aftenens program byder vi på varm mad og kage og kaffe i kirkens nye cafe.
Fra kl. 18.00 vil der i ’Himmelrummet’ være program for børn.
Du kan frit vælge om du vil være med til hele festen eller noget af tiden.
I forbindelse med den officielle fejring indsamler vi en gave som skal bruges til at lave en lydisoleret foldevæg i cafeen.