BASECAMP i Købnerkirken

Ole Jørgensen taler i Købnerkirken

Søndag 12. oktober kl. 10.30 inviterer Købnerkirken til BASECAMP gudstjeneste med vigtigt emne og spændende taler. Emnet er ”vrede og forsoning”. Alle mennesker kan blive vrede og vi skal alle overveje hvad vi skal stille op med vreden. Gud bliver også vred. Bibelen fortæller os hvordan Gud har valgt at reagere på vrede. Svaret er ’forsoning’. I stedet for at hævne det som gør mig vred, så skal jeg tilgive og forlige mig med mine medmennesker. Læs selv Mattæus Evangeliet kapitel 5 vers 21 til 26 og Paulus’ Brev til menigheden i Efesos kapitel 4 vers 25-26.

Ole Jørgensen vil prædike om ’vred og forsoning’. Ole er pensioneret præst og har været ansat i baptistkirkerne i Odense, Lyngby, Korskirken, Hvidovre og Midtsjælland. Ole var også i en årrække generalsekretær for Baptistkirken i Danmark.

Jan Kaas Henriksen er vært ved gudstjenesten og ved pianoet sidder Christina Munk Salling. Og som altid er der en kop kaffe mv. og god mulighed for fællesskab og venskab i Købnerkirken.

EverestBaseCamp2-500x416Basecamp i 5300 meters højde er stedet hvor bjergbestigerne har base når de bestiger Mt. Everest. I basecamp er man en tid for at samle kræfter, vænne sig til højden og forberede sig. Her opfyldes de grundlæggende behov for tryghed, hvile, venskab med det formål at få ladet op for at kunne nå målet. ‘Basecamp’ i Købnerkirken ligger i kun 10 meters højde og er let tilgængelig for de fleste. Her kan du høre om og tage imod alt det fra Gud som er nødvendigt for at du kan leve og nå dine mål i livet.