JULIUS

Nu begynder fremtiden for alvor i Købnerkirken! Søndag 19. oktober kl. 12.00 bliver planerne for kirkens nye nonprofit Cafe præsenteret. Vi kalder mødet for ‘Under Construction’ fordi vi mødes for at bygge fremtidens kirke i fællesskab.

Har du ideen til Cafe Julius' nye logo?
       Cafe Julius åbner snart i Købnerkirken

Cafe JULIUS
Siden foråret har en projektgruppe arbejdet målrette med at etablerer Cafe Julius i Købnerkirkens renoverede underetage. Formålet med cafeen er dels at tilbyde servering mv. til alle som deltager i kirkens arrangementer dels at være til rådighed for de mennesker i lokalområdet som trænger til et kop kaffe eller mad eller bare ønsker et sted at hænge ud. Cafe Julius betjenes af frivillig arbejdskraft, og overskuddet går til sociale projekter i kvarteret og til internationale hjælpeprojekter.
Kom og hør om visionerne for Cafe Julius og de konkrete planer om åbning af cafeen. Vil du være med til at gøre en forskel i andre menneskers liv i et meningsfyldt og fornøjeligt fællesskab, så kom den 19. oktober kl. 12.00 og hør mere om hvordan du kan melde sig som frivillig.

Foreningen JULIUS
Cafe Julius bliver drevet af en selvstændig forening som bliver stiftet søndag 19. oktober kl. 13.30 i umiddelbar forlængelse af mødet om Cafe Julius. Foreningen vil også etablere og drive de hjælpeprojekter som cafeen støtter ligesom det e muligt for foreningen at indgå som partere i eksterne projekter. På den stiftende generalforsamling skal foreningens vedtægter vedtages og der skal vælges en bestyrelse. Læs vedtægterne her… Kontakt menighedsrådets formand Silas Anhøj Soelberg eller præst Jan Kornholt for at høre mere om foreningen JULIUS.

Hvem er JULIUS?
Cafeen og foreningen opkaldes efter Julius Købner (1806-1884) der var med til at etablere den første baptistkirken i Danmark. Han samlede de lokaler menigheder i et nyt kirkesamfund – ‘Baptistkirken i Danmark’ som i år fejrer 175 års jubilæum.