GOSPEL café

Amager Gospelkor sørger for lovsang og glæde ved Gospel Cafe i Købnerkirken

Amager Gospelkor synger ved Gospel Cafe i Købnerkirken

Oplev gospelmusikkens befriende kraft søndag 5. oktober kl. 16.00 i Købnerkirken. Vi kalder det Gospel cafe men det er også en gudstjenesten og en fest! Amager Gospelkor under ledelse af Nina Luna og pianist Niels Engell vil synge sange fra korets repertoire. Flere af korets sange kan du synge med på. Derudover skal vi også synge nutidige medrivende lovsange.

Dagens tema er – ‘Hvad koster et menneske?’ – Om et menneskes værdi. Købnerkirkens præst vil tale om hvordan vi som mennesker kan føle os noget værd. Mange føler sig afmægtige og værdiløse i en hård hverdag der stiller store krav. Vi stiller også store krav til os selv, som det er svært at leve op til. I det kristne budskab og i gospelmusikken møder du et opmuntrende budskab om at du har uendelig stor værdi. Kom selv og hør!

En GOSPEL café foregår i en stemning af glæde, engagement og en forløsende frihed. Derfor kan du forvente en eftermiddag i Købnerkirken med et indhold som kan forandre dit liv. Og imens kan du nyde en kop kaffe eller te med brød til.

Dagens gave er til “Rise and Shine Nepal” – en lille NGO organisation i Kathmandu Nepal der hjælper udstødte og forfulgte enker og deres børn.” På mandag rejser ni medarbejdere fra Købnerkirken til Nepal bl.a. for at møde denne organisation og styrke samarbejdet.

En tanke om "GOSPEL café"

1. Jan kornholt

Tak for en skøn oplevelse i Købnerkirken til Gospel Café! Vi indsamlede 5240 kr. til ‘Rise and Shine Nepal’ – Tak for den store opbakning. Vi er en gruppe fra Købnerkirken der personligt overleverer pengene når vi besøger organisationens kontor søndag den 12. oktober.

Svar