Logo konkurrence

Har du ideen til Cafe Julius' nye logo?

Har du ideen til Cafe Julius’ nye logo?

I slutningen af 2014 vil Købnerkirkens nye non-profit cafe åbne. En projektgruppe på otte medarbejdere arbejde lige nu på højtryk for at etablere cafeen, men behøver hjælp til at få udarbejdet det rette logo.

Her er nogle stikord som rummer cafeens vision: Samlingspunkt, socialt ansvar, rummelighed, familie og non-profit. Cafeen skal drives af frivillig arbejdskraft og al overskud skal gå til sociale projekter i lokalområdet og til internationale hjælpeprojekter.

Forslag til logo sendes til Kimmie H. Philipsen som e-mail hurwitz@email.dk senest 30. september 2014 kl. 12.00. Husk at sende dine kontakt oplysninger sammen med dit forslag til logo. Projektgruppen vælger det vinderlogo som bliver cafeens logo. Vinderen får direkte besked og bliver belønnet med en præmie af en værdi på ca. 1000 kr. (ikke kontanter).

Det er Købnerkirken der står bag etableringen af Cafeen, der skal være i de ombyggende lokaler i kirkens underetage med ny indgang (og elevator) fra Skotlands Plads. Cafeen bliver opkaldt efter Julius Købner der var med til at danne den første baptistkirke i Danmark i 1839, som bl.a. var kendt for et stort socialt engagement.

3 tanker om "Logo konkurrence"

1. Susanne Krogh-Hansen

Super spændende konkurrence. Håber det er OK at stille opklarende spørgsmål her i kommentarerne. Er der nogen ønsker til farver, eller krav om at der indgår kors eller andre elementer i logoet?

Svar
  2. Jan Kornholt Forfatter

Der er vist ingen ønsker vedr. farver eller symboler.
    Min personlige vurdering er dog, at der ikke bør være kors eller anden symbolik i logoet som er forbeholdt den kristne kirke. Cafeen skal være åben for alle. Også muslimer og ateister skal umiddelbart kunne føles sig hjemme i cafeen.
    Jeg spørger lige projektgruppen om de har yderligere kommentarer, som de kan tilføje.

Svar