Vi er det dårlige selskab?

Når du følger Jesus så kommer du i godt selskab!

Sådan synger Kim Larsen: ”Vi er dem de andre ikke må lege med, vi er det dårlige selskab.” Det samme kan man måske sige om det kristne fællesskab, for det består også af dem der er udenfor og dem, der ikke følger reglerne. På søndag i Købnerkirken kan du høre om landsforræderen Levi som Jesus valgte at bruge som medarbejder. Jesus fik ballade fordi han ville være sammen med en som de fleste mente opførte sig umoralsk. Læs Markus Evangeliet 2,14-17. Uanset hvad du mener om dig selv, og hvad andre siger om dig, så opfordrer Jesus dig til at følge med og blive hans elev og medarbejder.

Velkommen til gudstjeneste i Købnerkirken søndag 24. august kl. 10.30. Jan Kornholt prædiker om at kirke er der hvor det dårlige selskab kommer i godt selskab! Christina Munk Salling spiller piano til fællessangene og vil også synge solo. Dagens gave går til ’Købnerkirkens Nødhjælp’ som støtter projekter i Burundi, Rwanda og Nepal.

Efter gudstjeneste ca. kl. 12.00 er der menighedsmøde, som er Købnerkirkens øverste myndighed. Her drøftes emner og træffes beslutninger vedr. Købnerkirkens fremtid. På søndag indledes efterårets menighedsrådsvalg med en samtale om hvilken betydning det har for Købnerkirkens mission, at vi om nogle måneder åbner en offentlig cafe. Menighedsmødet er åbent for alle.