Fællesspisning hver torsdag

'At spise' er en aktivitet der samler generationer

‘At spise’ er en aktivitet der kan samle generationer

Husk at der serveres varm mad i ‘Frirummet’ hver torsdag mellem kl. 17.00 og 19.00. Og det’ billigt: Et måltid varm mad inkl. kaffe for kun 20. kr. pr. person. Tilmelding er ikke nødvendig – du kommer bare. Og fællesskabet er meget værd selv om det følger med helt gratis!

Fællesspisningen i Købnerkirken begyndte i marts måned i år og blev straks en succes. Vi er mellem 20 og 30 deltagere hver gang, og vi forventer at antallet vil stige i løbet af efteråret. Vi mødes i ‘Frirummet’ som er to mindre lokaler under ‘Købnerhus’ der er sat i stand til brug for nye aktiviteter i Købnerkirkens fællesskab. Der er adgang til ‘Frirummet’ fra Shetlandsgade enten gennem kirkesalen eller benyt den store ringeklokke der hænger på gitterporten ind til gården.

Fællesspisningen er en forløber for Cafe Julius som åbner i Købnerkirken sidst på efteråret. Har du lyst til at hjælpe med madlavning og det praktiske så kontakt Kirsten Dinesen telefon 25 70 68 83 eller Dorthe Kornholt 21 39 68 80.