SPIS OG LYT

Cafegudstjeneste i Købnerkirken

Spis og Lyt! Cafegudstjeneste i Købnerkirken 17. aug.

Velkommen til cafegudstjeneste i Købnerkirken søndag 17. august kl. 10.30. Spis og lyt! Du får undervejs i gudstjenesten tilbudt et enkelt men lækkert måltid mad (brunch-buffet) med kaffe, te og vand. Og så kan du lytte til en prædiken du aldrig har hørt før.

Præsten holder selvfølgelig en ny og frisk prædiken hver søndag. Men læs lige Lukas Evangeliet 18,1-8 og spørg dig selv, om du nogen sinde har hørt en prædiken om den tekst: Jesus sammenligner Gud med en usympatisk dommer der tøver med at sørger for retfærdighed. Hvabehar! Heldigvis er der i denne sammenligning et overrumplende budskab om Guds kærlighed!

Det er gratis! Vi nøjes med at indsamling en frivillig gave til at dække udgifterne. Jan Kornholt holder prædikenen og Ingeborg Christa Hansen sidder ved klaveret. Kom, spis og lyt!